Uncategorized

Besøg showhome i 2011!

Hvis du ikke fik en mulighed for at se prinsessen Margaret Showhome i Oakville, Ont. Denne tidligere Thanksgiving -weekend er det ikke så sent – showhomet er åbent hver dag for offentligheden! I næste uge har Home & House også endnu en stil lørdagsbegivenhed.

Suzanne DiMma såvel som Trish Johnston vil dele deres ageless pyntende tip såvel som teknikker, der er påvirket af dette års charmerende showhome. Uanset om du klargør dit hus til ferien eller til videresalg, vil tipene alle være til brug. Registrering til begivenheden er lukket, men du kan stadig stoppe ved huset for at se rummet personligt. (Vi deler et par af Suzanne såvel som Trish’s tip i en kommende blog!) Et par af mine yndlingsområder i huset inkluderer:

Den veludstyrede garage. Skabe såvel som lamellægssystem fra Onwall -løsninger ser så slanke ud, såvel som værktøjerne fra Ryobi ville være fremragende til at håndtere husforbedringsprojekter.

Det superorganiserede håndværkscenter-perfekt til scrapbog, større DIY-job (der er et arbejdsbord i midten af ​​rummet), indpakning af gaver samt mere.

Og dette komponerende skrivebord i det fremragende rum. Jeg vil gerne have et brev, mens jeg sidder i den stol.

For at se alle disse detaljer såvel som dem, der er skjult for kameraet, skal du se showhome personligt! Åben mandag til fredag ​​fra kl. til kl. 20, såvel som middag til 17:00. i weekender. Plus, se flere billeder i vores billedgalleri.

Bestil dine billetter nu for en mulighed for at vinde dette showhome såvel som at hjælpe med at støtte kræftforskning!

Fotokreditter: 1 a. Sophie Giraud1 f. Michael Graydon2. Sarah Hartill3, 4. Home & House oktober 2011 udgave, fotografering af Michael Graydon